Over ons

Na 25 jaar horeca te hebben geëxploiteerd in het dorp Hoek vlakbij Terneuzen, zijn wij vanaf 1 mei 2013 de nieuwe exploitanten van restaurant ’T Gerecht. Na de jaren in Hoek waar wij zijn begonnen met een cafetaria en daarna café / restaurant en hotel te hebben gerund waren wij toe aan een nieuwe uitdaging. Die hebben wij dus gevonden in dit prachtige pand op de mooie locatie van de markt in Terneuzen. Met onze passie voor de horeca, veel enthousiasme, en nooit te beroerd om te investeren, zijn wij ervan overtuigd om deze zaak nog mooier en beter te maken.

De laatste jaren is er culinair in Terneuzen veel in positieve zin veranderd, wij denken daar een welkome versterking in te zijn. Overdag een lunch, een koffie of een drankje met een hapje in onze gezellige serre of op het terras is inmiddels een begrip, wij zijn echter meer dan een “lunchroom” en richten ons ook vol overgave op de avondkaart. Met ons volledig nieuwe keukenteam kunnen wij u een zeer smakelijk avondmenu aanbieden met een goede prijs/kwaliteit verhouding, zowel voor de spontane en snelle hap als een uitgebreid avondje uit. In onze sfeervolle serre met gashaard of in onze gezellige vernieuwde brasserie is het fijn vertoeven en vind u de sfeer van relaxte ontspanning.

Heeft u, een bedrijfsborrel, een familiediner, verjaardag, vergadering, presentatie of andere aangelegenheden? Onze serre, brasserie en de gelegenheidszaal op de 1e verdieping zijn uitermate geschikt voor vele doeleinden.

Ons enthousiaste team heet u graag welkom in ’t Gerecht restaurant & more

 

Groetjes, Jack & Jolanda van Balen.