Hoofdgerechten
SUGGESTIE VAN DE CHEF | |
elke maand een nieuwe suggestie | |
BOEUF BOURGUIGNON | € 22.75 |
goed gevulde stoofpot met groenten | |
GEGRILDE ENTRECOTE, 350 GRAM | € 38.50 |
maïskolf, kruidenboter, verse friet | |
STEAK PICANHA, 200 GRAM | € 27.95 |
gegrilde picanha, chimichurri, geroosterde groenten, verse friet | |
KIPPENDIJBROCHETTE | |
gemarineerde kippendij, lichtpikante satésaus, frisse salade, geserveerd met nasi | |
150 GRAM | € 18.50 |
300 GRAM | € 25.50 |
SPARERIBS | € 26.75 |
zoet of pikant gemarineerde ribbetjes, koolsla, gepofte aardappel |
1/2 SPARERIB | € 17.50 |
zoet of pikant gemarineerde ribbetjes, koolsla, gepofte aardappel | |
KABELJAUW | € 23.95 |
mosterddillesaus, stamppotje van prei | |
SLIPTONG, 2 OF 3 STUKS | DAGPRIJS |
remouladesaus, salade, verse friet | |
PASTA SCAMPI | € 26.75 |
tagliatelle met scampi en groenten, in een kruidige wittewijnsaus | |
VEGAN THAISE CURRY | € 19.50 |
huisgemaakt, met rijst en kroepoek | |
VEGAN BURGER | € 19.75 |
vegan burger op briochebrood, sesamsaus | |
HALVE SPARERIB MET FRIETJES EN SALADE | € 17.50 |
GEGRILDE KIPPENDIJ MET FRIETJES EN APPELMOES | € 12.50 |
KROKET OF FRIKANDEL MET FRIETJES | € 9.95 |