Hoofdgerechten
SPECIALITEIT VAN DE CHEF: LAMSRACK | € 24.50 |
gemarineerde gegrilde groenten, feta, kruidenolie | |
GENTLEMAN’S STEAK, 200 GRAM | € 24.50 |
keuze uit: champignonroomsaus, peperroomsaus, rodewijnsaus, knoflookboter of roquefort-rodeui-saus | |
LADY’S STEAK, 150 GRAM | € 19.25 |
keuze uit: champignonroomsaus, peperroomsaus, rodewijnsaus, knoflookboter of roquefort-rodeui-saus | |
SPARERIBS | € 21.95 |
botermals varkensvlees, knoflooksaus, barbecuesaus | |
MALSE VARKENSHAASSATÉ | €17.00/ € 23.75 |
satésaus, kroepoek, atjar | 150gr / 300gr |
KLASSIEKE COQ AU VIN | € 20.95 |
rodewijnsaus, champignons, bacon, krieltjes | |
HUISGEMAAKTE STOVERIJ | € 17,50 |
bereid met Belgisch bruin bier | |
DEZE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET VERSE FRIET EN MAYONAISE. |
SLIPTONG, 2 STUKS / 3 STUKS | € 22.50 / € 27.50 |
huisgemaakte tartaarsaus, verse friet, salade | |
KABELJAUWFILET | € 23.95 |
escabechesaus, bacon, krieltjes | |
SPECIALITEIT VAN DE CHEF: FISH & CHIPS | € 20.50 |
huisgemaakte tartaarsaus, verse friet, salade | |
DEZE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET VERSE FRIET EN MAYONAISE. | |
SPAGHETTI BOLOGNESE | € 15.50 |
TAGLIATELLE MET ZALM & SCAMPI | € 22.50 |
wittewijnsaus, lente-ui, dille, knoflook, rode peper | |
TAGLIATELLE MET CHAMPIGNONS & TRUFFEL | € 16.95 |
selderij, lente-ui, Parmezaanse kaas |
SLIPTONG, 1 STUK | € 16.25 |
huisgemaakte tartaarsaus, verse friet, salade | |
1/2 SPARERIB | € 10.25 |
knoflooksaus, barbecuesaus, verse friet en mayonaise | |
SNACK MET FRIET | € 7.95 |
keuze uit: frikandel, kipfingers of kroket | |
EXTRA SNACK | € 1.95 |
KINDERSPAGHETTI | € 8.50 |
met Parmezaanse kaas | |
POFFERTJES | € 6.25 |
circa 12 stuks, roomboter, poedersuiker | |
KINDERIJSJE | € 5.50 |
vanille-ijs, spikkels , slagroom |